Setmanari d'informació local - 138 anys

L'Assemblea Sobiranista de Mallorca es reuneix amb el GOB

19835

L'Assemblea Sobiranista de Mallorca (ASM) s'ha reunit amb el president del GOB, Amadeu Corbera, i la portaveu, Margalida Ramis, dins la ronda d'entrevistes amb entitats de l'illa.

Durant la trobada, el GOB ha reivindicat una taxa turística amb finalitats exclusivament mediambientals i ha criticat el finançament estatal deficitari, que impossibilita la protecció efectiva dels espais naturals i la sostenibilitat del territori. Les dues entitats coincideixen en la necessitat de la sobirania fiscal, com a concepte incompatible amb els sistemes de finançament autonòmic, i d'un canvi de model econòmic que reforci la indústria i agricultura locals davant el monocultiu turístic.

Des del GOB s'han mostrat preocupats per la construcció de grans infraestructures viàries, i com l'ASM, reclamen inversió en transport públic i la sobirania de gestió a ports i aeroports per controlar els increments de població flotant.

Les dues entitats s'han citat per a estudiar la despesa pública relacionada amb el medi ambient i la taxa turística un cop es liquidi el pressupost autonòmic de 2017.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.