Setmanari d'informació local - 138 anys

Una de les destinacions turístiques cada vegada més demandades

19855

L'estiu està cada vegada més a prop i cada dia són més les famílies que comencen a pensar on aniran les seves vacances aquest any. L’Estat espanyol és un país ric en el sector turístic, amb centenars de destinacions populars on poder gaudir d'un bon clima, amb unes platges precioses on durant tots els mesos d'estiu hi ha sol, podent veure com comença a brillar la seva sorra amb tocs daurats si estem disposats a quedar-nos tota la nit i contemplar l'alba.

Una de les destinacions turístiques on ha augmentat molt el flux de gent en els darrers anys és Santander, situada a la part nord de l’Estat espanyol i a on podràs gaudir de les seves platges, de la seva gent, de la seva gastronomia i de tota la història que ens ofereix.

Un dels principals llocs que no podem perdre'ns, si ens decidim a visitar aquesta meravellosa ciutat, és la ‘Catedral de Nuestra Señora de la Asunción’, on podrem gaudir d'una estructura basada en l'art gòtic construïda entre els segles XII i XIV sobre un antic monestir, antigament era lloc de resguard de les relíquies dels màrtirs sacrificats i on van portar els seus cranis quan fugien del domini musulmà que sofria la península per aquell temps.

El ‘Faro de Cabo Mayor’ és especialment conegut per la seva torre, des d'on podrem aconseguir veure totes les zones verdes que l'envolten, aquest es va encendre per primera vegada en 1839 i en l'actualitat compta amb tres espais ben distribuïts on podem visitar diferents exposicions de fars.

La ‘Playa de Langre’ compta amb més o menys un quilòmetre de distància i està tancada per un penya-segat, en aquesta platja podrem trobar surfistes a causa que les seves ones han estat considerades bones per a la pràctica d'aquest esport i en els diferents penya-segats que podem trobar veurem a gent practicant submarinisme i podent gaudir d'una gran varietat d'espècies marines, tant animals com vegetals.

Un altre lloc de gran interès turístic és el ‘Palacete del Embarcadero’, situat en el passeig marítim i on fins a no fa molt temps va funcionar com a estació de passatgers; en l'actualitat la seva funció és ser una sala d'exposicions i conferències on poder difondre la cultura de la zona i el patrimoni portuari.

Si estàs pensant a visitar aquesta meravellosa ciutat, estem segurs que voldràs repetir, i ja no solament per la quantitat de zones que tens per visitar, tant monuments com a zones naturals, també podràs gaudir de l'hospitalitat que la seva gent ofereix i d'una gastronomia increïble i reconeguda en tot el territori nacional espanyol.

A més, pots allotjar-te als diferents hotels de 4 estels de la zona on et tractaran d'una forma professional i personalitzada i on faran que la teva estada sigui el més còmode possible.

Si ho prefereixes, també pots optar per alguns dels seus hotels de luxe i fer que la teva experiència sigui totalment màgica sense haver de preocupar-te per res més que gaudir d'un fantàstic menjar o un bon bany.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.