Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

Ona Mediterrània organitza una trobada amb el periodista Ricard Ustrell

19975

La ràdio Ona Mediterrània convida a assistir a la conversa amb Ricard Ustrell, presentador del programa El Suplement a Catalunya Ràdio. Aquest diumenge 15 d’abril, a les 19.30 h, l’espai de cultura Can Alcover acullirà la trobada entre Joan Farrés, presentador del programa La Vila del Pingüí a la ràdio Ona Mediterrània, i Ricard Ustrell.

Des d’Ona Mediterrània es convida a assistir com a públic a l’entrevista a un dels periodistes de referència de la ràdio pública catalana. A més, la trobada servirà per descobrir el primer llibre escrit pel periodista de Sabadell, titulat 'Sense tu', on es tracta el difícil encaix de la vocació professional i la vida personal, les segones oportunitats i el descobriment del que és realment important.

La novel·la està protagonitzada per un popular periodista radiofònic que decideix abandonar la feina i la vida que feia a Barcelona per traslladar-se a París tot sol i sense mirar enrere. Ningú no entén el seu comportament i fins i tot ha declinat l’oferta laboral que tots sabien que feia anys que esperava i ha deixat la seva mare malalta en una residència.

La trobada servirà per a parlar del seu primer llibre i permetrà analitzar la trajectòria professional de Ricard Ustrell i la seva tasca com a periodista en el context polític i social actual. A més, el presentador del programa El Suplement farà una segona presentació del llibre a la llibreria de Palma Rata Corner el proper dilluns a les 19 h.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.