Setmanari d'informació local - 138 anys

El PP lamenta «el caos circulatori» que «pateixen» els veïns de La Vileta

20027

El president del PP de les Balears, Biel Company, que ha continuat aquest dilluns la seva ronda de visites a les barriades de Palma, a La Vileta ha lamentat «el caos circulatori» que «pateixen» els veïns d'aquest barri, derivat del col·lapse dels accessos a la zona de col·legis. En aquest sentit, des del PP de Palma, han recordat que el seu grup ha defensat fins a «en tres ocasions una solució definitiva per als accessos a la zona, que passaria per ampliar l'accés de Camí del Reis».

Amb això, sostenen que «se solucionaria bona part de la congestió de la zona, i restaria pressió de tràfic a les zones adjacents com La Vileta, els veïns de la qual pateixen en primera persona el caos circulatori».

D'aquesta manera, Company ha lamentat que «malgrat la lògica de la proposta i  d’haver estat aprovada per unanimitat, tres anys després Cort segueixi sense donar ni un sol pas per complir amb l’acord».

Entre les seves principals reivindicacions, els veïns també han destacat la falta de neteja, el mal estat de les voreres i la creixent falta d'aparcament, han ressaltat des del PP.

Company s'ha compromès durant la visita a «posar tota l'estructura del PP al servei dels veïns per defensar les seves propostes i necessitats» i ha reivindicat que la seva formació «és la que millor coneix la realitat dels barris de Palma, a força de recórrer-los un a un i conversar amb veïns, comerciants i entitats».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.