Setmanari d'informació local - 138 anys

Jo Jet i Maria Ribot presenten ‘Lliure o descansar’ a Llucmajor

20063

El Claustre de Sant Bonaventura de Llucmajor acollirà el proper dissabte, a les 21:00h amb taquilla inversa, la presentació de ‘Lliure o descansar’. Aquest és el segon treball discogràfic de Jo Jet i Maria Ribot. El duet de Manresa oferirà tot el seu repertori «d’emocions, cançons, persones» que converteix el concert en «un directe sensible, emocionant i autèntic a guitarra i veus».

La presentació del treball, comença amb una metàfora amb forma d'interrogant: «Hem de fer-nos el llit o podem triar-ho?». A partir d'aquesta qüestió, Jo Jet i Maria Ribot han ordenat les cançons del llibre-CD i l’escenografia.

A diferència del seu primer treball, ‘Viatges i flors’, del qual també interpretaran alguns temes, aquest ‘Lliure o descansar’ «reflecteix la cara nocturna de la vida» i en escoltar-lo «es perceben referents com Bon Iver, Sufjan, Stevens, Fink o Jonsi».

En aquest treball, Jo Jet i Maria Ribot «exploren nous camins sonors, però mantenint la seva essència. Un so independent, un format clàssic i un plantejament pop: una fórmula única per a un resultat únic».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.