Setmanari d'informació local - 138 anys

Torna el Rodabarris per conèixer la xarxa ciclista de Palma

20115

El dissabte 21 d’abril arriba una nova edició del Rodabarris, el recorregut amb bici en format gimcana que s’inclou dins del programa del #30DEBPALMA, que dedica el mes d’abril a la bicicleta. Durant el recorregut els participants rebran un passaport a la sortida que hauran de segellar a diferents punts.

La sortida serà a les 10.30 hores la plaça d’Espanya. En acabar, es sortejarà una bicicleta plegable entre els participants. El Rodabarris farà un recorregut circular emprant la xarxa ciclista de Palma. D’aquesta manera, passarà per Pere Garau, Nou Llevant, l’avinguda Adolfo Suárez, sa Feixina, passeig Mallorca, parc de sa Riera, carretera de Valldemossa i Jacint Verdaguer per tornar a la plaça d’Espanya.

Les inscripcions es podran fer a www.mobipalma.mobi i també el mateix dia de la cursa. “30 dies en bici” és una proposta ciutadana que va sorgir el 2010 a Mineapolis, Estats Units, i que té com a objectiu comprometre’s a utilitzar la bici durant el mes d’abril. L’Àrea de Mobilitat s’ha sumat a la iniciativa i ha elaborat un programa amb diferents activitats. A més, durant l’abril s’està duent a terme la campanya “Cada bicicleta més és un cotxe menys. La bici, el vehicle urbà eficient”, que es fa en col·laboració amb la Red de Ciudades por la Bicicleta (RCxB).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.