Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

La regidora de Medi Ambient de Maó posa en marxa una campanya de civisme a peu de carrer

20135

La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Maó ha posat en marxa una campanya informativa i de sensibilització a peu de carrer, que pretén conscienciar la ciutadania sobre la tinença responsable d’animals, així com fomentar el civisme pel que fa al manteniment i neteja de l’espai públic.

La regidora de Medi Ambient, Isabel López, ha explicat que la campanya la duen a terme dos joves, contractats a través del SOIB, en el marc del programa Arranca-4 per a la primera experiència laboral, que recorren els diferents barris de la ciutat informant la ciutadania sobre la importància dels comportaments cívics i respectuosos amb tothom.

Un dels principals objectius de la campanya és reduir la presència d’excrements de ca a la via pública, i és per això que en aquesta primera fase s’adreça, principalment, als propietaris dels animals, per tal de fomentar el respecte cap als espais comuns de la ciutat.

A més, els dos informadors també realitzen tasques de control de l’espai públic, revisant l’estat dels pipicans i dels carrers, per tal de localitzar possibles incidències, i prestant especial atenció als punts més conflictius de la ciutat pel que fa a l’abocament de deixalles i problemes de neteja.

Coordinació amb la policia de Medi Ambient

Aquesta campanya informativa es duu a terme en coordinació amb la policia de Medi Ambient, figura de proximitat de la Policia Local que treballa en tasques d’informació i sensibilització a tots els barris de la ciutat, i proporciona bosses per recollir les deposicions dels animals a aquells propietaris que no en duen.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.