Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern celebra la primera diada de Sant Jordi a Ca n'Oleo amb un recital poètic

20207
L'acte central serà la celebració de Sant Jordi a Ca n'Oleo, nova seu de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports, amb un recital de poesia. | dBalears/Arxiu

Aquest Sant Jordi 2018, la Conselleria de Cultura, Participació i Esports organitza i participa en diverses activitats per commemorar el Dia del Llibre, entre les quals, un acte poètic i institucional a Ca n'Oleo, a més de les tradicionals activitats organitzades per l'Institut d'Estudis Baleàrics (IEB) o la Biblioteca Pública Can Sales.

L'acte central serà la celebració de Sant Jordi a Ca n'Oleo, nova seu de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports, amb un recital de poesia, el mateix dilluns, 23 d'abril, a les 19 hores (entrada lliure), amb la participació de set autors d'arreu de les Illes Balears; cinc de Mallorca, un de Menorca i una de les Pitiüses: Josep Lluís Aguiló, Raquel Gelabert, Pere Gomila, Biel Mesquida, Eva Tur, Antònia Vicens i Carlota Vicens. Eva Tur (Eivissa) i Pere Gomila (Menorca) hi participen a través del circuit d'intercanvi i mobilitat cultural TalentIB de l'IEB.

A més, durant tot el dia i com és habitual cada any, l'Institut d'Estudis Baleàrics (IEB), depenent de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports, tendrà paradeta a la plaça de Cort (Palma), amb les edicions de l'IEB i de la Conselleria, així com el nou número de la col·lecció d'antologies de butxaca "Paraula de poeta" dedicat a Josep Maria Llompart amb motiu del 25 aniversari de la seva mort que commemora enguany l'Any Llompart.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.