Setmanari d'informació local - 138 anys

Balboa: «L'únic que ha deixat la visita de Rajoy a les Illes és l'amenaça del 155»

20217
Bel Busquets i Guillem Balboa, líders de MÉS per Mallorca. | MÉS per Mallorca

MÉS per Mallorca ha criticat aquest diumenge «el nou menyspreu» de Rajoy a les Illes Balears. «S'ha superat a ell mateix, ja que ni tan sols ha confirmat el 75% de descompte de resident», ha assegurat la coportaveu del partit ecosobiranista Bel Busquets qui també ha criticat les expectatives creades pel PP de les Illes de Balears en aquest sentit. «Fins i tot Biel Company s'hauria de sentir decebut. Aquesta visita ha estat una presa de pèl i realment el PP de les Illes hauria de despertar per reclamar el que necessiten els ciutadans i ciutadanes de les Illes», ha afegit.

«És evident que el PP no té com a prioritat el descompte del 75% si no seria als Pressupostos Generals de l'Estat», ha assegurat Busquets qui també ha criticat les declaracions del ministre Nadal a qui ha acusat d'encunyar el terme 'turismofòbia'. Busquets ha defensat la gestió feta cap a un nou model de turisme més respectuós amb el territori i més sostenible.

«L'únic que ha deixat la visita de Rajoy és l'amenaça del 155», ha assenyalat el també coportaveu de MÉS per Mallorca, Guillem Balboa qui ha estat contundent criticant la vetlada amenaça de Mariano Rajoy en relació a les declaracions del president assenyalant que les Illes Balears no han de seguir el mateix camí que Catalunya.

«L'estratègia de la por que utilitza Rajoy atempta valors tan bàsics i tan necessaris en democràcia com la llibertat i el dret a decidir. Els pobles han de recórrer el camí que triïn» ha dit Balboa. També ha criticat que el govern espanyol no doni resposta a demandes històriques: com un millor finançament o la cogestió aeroportuària, que ens permetrien una major sobirania. «Estem farts que ens tractin com una colònia o com a ciutadans de tercera», ha dit. «L'únic clar del viatge de Rajoy a les colònies d'ultramar és la preocupació perquè en Company dormi bé, que la culpa és de Catalunya i que ben alerta si ens contagiam», ha conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.