Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS rebutja les declaracions de Rajoy: «No són problemes que ens inventam, són problemes que patim»

20227

El portaveu de MÉS per Mallorca Josep Ferrà, ha sostengut que si arriba el 75 per cent de descompte serà «gràcies als diputats dels partits canaris», després que el president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, no hagi deixat «un compromís clar» durant la seva visita a Palma amb motiu d'una convenció sectorial del PP.

Així mateix, Ferrà ha criticat l'oposició «feble i de segona divisió» del president del PP de Biel Company, i ha assegurat que «intervé poc i no presenta projectes». El diputat de MÉS per Mallorca ha lamentat que Rajoy assegurés que a les Balears «s'inventen problemes». En aquest sentit, ha dit que són «unes declaracions afortunades, quan les Balears pateixen problemes de finançament, entre altres».

«No són problemes que ens inventam. Són problemes que tenim i patim», ha dit Ferrà, qui ha afirmat que el PP «no ha entès el problema de les Illes amb el turisme». Sobre això, ha afegit que els preocupa molt «l'atac" a l'impost turístic, dient que és una mesura no necessària».

Amenaces amb el 155
A més, el portaveu de la formació ha criticat que amenacés les Illes amb l'aplicació de l'article 155, «diguent que ja coneixem el camí de Catalunya».

Per la seva banda, la diputada de MÉS per Mallorca Joana Aina Campomar ha explicat que aquest dimarts en el Parlament es debatrà una Proposició no de llei per instar al Govern espanyol a incrementar les ajudes del pla estatal d'habitatge i perquè tingui en compte les diferents realitats territorials quant al preu del lloguer.

Sobre la inclusió d'una esmena per ampliar el centre Rafa Nadal en la llei d'habitatge, Campomar ha manifestat que no justifiquen incorporació perquè «s'allunya més del possible interès general». Finalment, en el marc de la celebració de Sant Jordi, la diputada ha lamentat que «no hi hagi manera» d'aconseguir un volum del llibre Fariña, sobre el qual pesa una ordre de segrest.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.