Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort es compromet a començar enguany el projecte de bosc urbà de la Riera

20231

L'Ajuntament de Palma ha acordat amb l'Associació de Veïnats d'Es Fortí iniciar enguany el projecte de bosc urbà de la Riera amb una plantació d'arbres. Segons ha explicat aquest dilluns, s'ha acordat iniciar el projecte invertint 15.000 euros en una zona del parc i unificar les dues propostes guanyadores dels pressupostos participatius 2016 i 2017.

En els pròxims dies tècnics d'Infraestructures i membres de l'Associació de Veïnats decidiran la ubicació òptima d'aquesta inversió que incorporaria una zona de jocs infantils integrada. D'aquesta manera s'han unificat els dos projectes guanyadors de l'edició de 2016 de pressupostos participatius (bosc urbà) i el de l'edició de 2017 (bulevard i carril bici) perquè es puguin tramitar de forma conjunta i agilitar tràmits. Així, s'invertirien 285.000 euros en 2019 i 250.000 euros en 2020 per finalitzar l'obra.

Enguany s'han presentat a la tercera edició de pressupostos participatius un total de 123 projectes. Per primera vegada en aquesta edició el nombre de propostes presentades per entitats i col·lectius supera al que han presentat persones a títol individual. Així, de les 123 propostes presentades, un 53 per cent pertanyen a entitats (65 propostes) mentre que un 47 per cent són de persones a títol individual (58 propostes).

En aquest sentit, el director general de Participació Ciutadana i Coordinació Territorial, Joaquín de Maria, ha ressaltat la implicació de les entitats de Palma. Les propostes presentades provenen de 78 persones o col·lectius diferents. D'aquests hi ha 34 persones que han presentat idees a títol individual i 44 d'entitats ciutadanes.

Respecte a l'abast de les propostes, un 46 per cent són de ciutat (56) mentre que un 54 per cent són d'àmbit Districte. Per Districtes s'han presentat set propostes de districte Centre, nou de Llevant, 16 de Ponent, 12 de Nord i 22 de Platja de Palma i Pla de Sant Jordi.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.