Setmanari d'informació local - 138 anys

El Grup Cursach participa en un curs per prevenir la violència sexual a l'oci nocturn

20295

Directius i empleats de les discoteques del Grup Cursach Tito's i BCM han participat en tallers específics per prevenir la violència sexual a l'oci nocturnSegons ha informat Grup Cursach, els tallers pretenen dur a temre un intercanvi d'experiències i coneixements i s'emmarquen en el projecte europeu 'Staff Training on Prevention of sexual violence'.

Entre els empleats que han rebut aquesta formació figuren el gerent del Grup Cursach a Palma i Magaluf, Fernando Pareja, el director de Tito's, Jaime Lladó, i el director de BCM Planet Dance, Xisco Alguacil.

El projecte europeu té com a objectiu comprendre la naturalesa, prevalença, conseqüències i factors de risc de la violència sexual en contextos d'oci nocturn i identificar intervencions orientades a prevenir i abordar aquest assumpte amb les eines més adequades en cada cas.

Així, 'Stop! SV (oci nocturn)' analitza el problema de la violència sexual en el context de l'oci nocturn en tots els seus vessants. La versió pilot està sent implementada en quatre països europeus. Els tallers tenen lloc a la seu de la Confederació d'Associacions Empresarials de les Balears (CAEB) i estan organitzats per l'Associació Balear d'Oci Nocturn i Entreteniment (Abone).La coordinació correspon a l'Institut Europeu d'Estudis de Prevenció (Irefrea).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.