Setmanari d'informació local - 138 anys

Jarabo: «El PP és un partit corrupte i s'estan matant entre ells»

20341

El portaveu de Podemos en el Parlament, Alberto Jarabo, ha manifestat que el PP és «un partit corrupte» i que «s'estan matant entre ells», en relació a la dimissió de Cristina Cifuentes com a presidenta de la Comunitat de Madrid i la filtració d'un vídeo en el qual apareix robant cremes en un supermercat.

En declaracions a la premsa, Jarabo ha assenyalat que la dimissió era «esperada» i ha qualificat de «lamentable» la situació del PP després de l'esclat de fa més de 30 dies de la polèmica de la falsificació del màster de Cifuentes de la Universitat Rei Juan Carlos (URJC). En aquest sentit, Jarabo ha declarat que el PP hauria de «demanar disculpes» a la ciutadania i ha ressaltat que ara es necessita «un govern de regeneració perquè es pugui produir un canvi».

Per la seva banda, el portaveu parlamentari de MÉS per Mallorca, Josep Ferrà, s'ha mostrat «perplex» davant la filtració d'aquest vídeo i ha afirmat que ha estat la mateixa formació «que ha provocat aquesta dimissió». A més, ha criticat que aquesta problemàtica estava «plena de mentides i incoherències».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.