Setmanari d'informació local - 138 anys

El Parlament commemora la signatura del Conveni de Viena

20349

El president del Parlament, Baltasar Picornell, ha rebut el degà del Cos Consular i cònsol de Colòmbia, Diego Felipe Cadena, amb motiu de l'acte que ha acollit la càmera autonòmica per commemorar la signatura del Conveni de Viena sobre Relacions diplomàtiques, el 24 d'abril de 1963.

Es tracta d'un document format per 79 articles que regulen les relacions consulars, tant les funcions consulars com a tal, com tot el que es refereix a l'estatut de les oficines i els funcionaris consulars, segons ha explicat la Institució en un comunicat.

L'acte, que ha tengut lloc a la sala d'actes del Parlament, ha començat amb les paraules de benvinguda de Picornell, qui s'ha dirigit a Cadena expressant que la seva presència «és un orgull» i que és «un trosset del seu país aquí». A més, ha assegurat que així «es crea un pont» entre la seva terra i les Illes.

El president ha valorat la seva «tasca silenciosa i discreta» que permet a les Balears «créixer tant cultural com econòmicament» i que «fa sentir una mica més a casa a totes aquelles persones que han decidit viure a les illes».

«Ningú millor que vosaltres no sap de la importància de la tasca quotidiana de col·laboració que dueu a terme, i del fruit que això pot donar, tant a les empreses com als ciutadans», ha afegit el president.

Finalment, Picornell ha assenyalat que espera que «per molts anys» es pugui «seguir celebrant unes bones relacions» entre països «en un entorn de creixement mutu». A continuació, el cònsol Cadena s'ha dirigit als assistents i ha destacat la importància del treball consular «en unes Illes caracteritzades per la seva diversitat cultural».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.