Setmanari d'informació local - 138 anys

Vols saber quins són els sectors capdavanters a Mallorca?

20355

Mallorca és un dels llocs amb més turisme gràcies a la seva localització. Per això, aquí t'expliquem quins són els dos sectors que funcionen com a motors de l'economia de l’illa.

El turisme

l clima paradisíac d'aquesta illa l'ha convertit en un dels llocs més demandats pels turistes, especialment durant les vacances d'estiu. Per aquest motiu, el sector del turisme ha experimentat un gran creixement.

Al mateix temps això ha suposat un gran impacte en el sector immobiliari, ja que la considerable demanda d'habitatges, sigui per a compra o lloguer, per part de turistes ha fet que aquest sigui un dels mercats més dinàmics del país.

Per això, si t'estàs plantejant comprar un pis en aquesta illa, una bona opció és comptar amb els serveis d'una immobiliària a Palma de Mallorca perquè, com hem esmentat, el sector immobiliari està en plena expansió.

Comptar amb professionals especialitzats en el sector farà que estalviïs temps i doblers, ja que el procés de cercar habitatge pel teu compte i dur a terme tota la paperassa necessària per a la compra d'aquesta pot arribar a ser complicat per a algú sense experiència.

A més, el fet de contractar a algú que domina el sector farà més fàcil que trobi les millors ofertes d'habitatges, al mateix temps que serà més probable que trobis la casa que millor s'adapti a les teves necessitats i els teus requisits.

D'altra banda, un agent immobiliari també s'encarrega de visitar els habitatges amb tu, amb el que t'asseguraràs de comprar un pis o casa de qualitat, alhora que evitarà que compris un habitatge amb infraestructura danyada o que se surti del pressupost amb el qual comptes.

Així mateix, les immobiliàries t'ofereixen la garantia que tots els papers necessaris per a la compra estiguin en regla, a més de poder recomanar-te altres serveis que tal vegada necessitis com a pintors, mudances…etc.

Finalment, el fet de cercar habitatge a través d'una empresa immobiliària assegura un tracte de confiança i transparència en el qual les necessitats del client són la prioritat, per la qual cosa trobar l'habitatge perfecte farà el procés molt més fàcil.

La construcció

En haver-hi tanta demanda d'habitatges, la construcció s'ha alçat al seu torn com un dels sectors més importants d'aquesta illa, ja que contínuament es construeixen nous habitatges per vendre o llogar.

Igualment, la instal·lació d'infraestructures tals com a piscines per equipar millor els habitatges, especialment a l'estiu, és també un dels serveis més contractats.

Especialment, les piscines desmuntables són una de les infraestructures més demandades, ja que la seva instal·lació té nombrosos avantatges, entre els quals es troben el fet que es poden col·locar en jardins o terrasses en els quals no es compta amb espai per a una piscina normal.

A més d'això, per instal·lar una piscina desmuntable en el nostre jardí no necessitem fer obra, sinó simplement preparar el terreny per col·locar-la, per la qual cosa la seva instal·lació és fàcil i ràpida, cosa que ens permet gaudir de la piscina en poques hores.

No obstant això, és important que condicionis el terreny de forma correcta per evitar que aquest cedeixi i causi problemes. Generalment, n'hi ha prou amb instal·lar una base de formigó en el lloc on vulguis instal·lar la teva piscina.
Una altra de les característiques d'aquest tipus de piscines és que hi ha una gran varietat de grandàries i dissenys, amb el que podem triar el que millor s'adapti a les nostres condicions d'espai i a les nostres necessitats i gustos.

D'altra banda, aquestes piscines ens permeten desinstal·lar-les a l'hivern, amb el que guanyarem espai en el nostre jardí o terrassa en les temporades de fred en les quals podem realitzar altres activitats en el jardí.

De la mateixa manera, com que no requereixen una instal·lació obra, aquestes piscines suposen un cost molt millor per al comprador, al mateix temps que la durada d'aquestes està garantida a causa de la qualitat dels materials amb els quals es fabriquen.

No obstant això, també podem trobar piscines fixes que no requereixen obra, com les piscines de fusta, que solen tenir una grandària considerable però, alhora, compten amb molts dels avantatges de les piscines desmuntables normals.

Per tant, si estàs interessat en la compra de piscines desmuntables , és imprescindible que recullis tota la informació necessària sobre els seus avantatges i sobre com triar una piscina desmuntable de qualitat.
 
Com veus, els sectors econòmics més destacats a Mallorca són el turisme i la construcció, per la qual cosa aquest és un bon moment per adquirir un habitatge a l’illa o per llogar si ja comptes amb una residència.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.