Setmanari d'informació local - 138 anys

Acte d'un grup de 'Mòpies rancunioses' a la seu de la immobiliària Oliver Mateu

20357

El diari digital Aguait ha rebut un comunicat aquest dijous en què un grup d’autodenominades 'Mòpies rancunioses' han reivindicat una acció realitzada a l’entrada de l’edifici on està situat el despatx personal del responsable de la immobiliària Oliver Mateu.

La reivindicació consisteix en un missatge que resa: «Mopis no perdonen». I va acompanyat de prop d’un centenar d'adhesius de la campanya 'Ciutat lliure d’especuladors'.

Afirmen que aquesta acció s’emmarca dins una genealogia de «lluita contra la gentrificació i per la recuperació d’unes relacions veïnals basades en el suport mutu». 

Els responsables de l’acció es dirigeixen a l’empresari al final del comunicat: «Enviam una aferrada a les mòpies disperses del món i una rialla plena d’odi i ràbia a nen Miquelet Oliver i la seva tropa de botxins».

Cal recordar que la immobiliària Oliver Mateu va comprar l’edifici okupat i convertit en centre social alliberat a la Plaça Fleming, conegut com Ca ses Mopis, a l’hoteler Pedro Pascual (Viva Hotels) per desallotjar-lo l’11 d’octubre de 2016. El desallotjament va ser dut a terme amb violència per part d’un grup d’homes enviats pel propietari amb el suport dels cossos policials i la de l’Ajuntament.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.