Setmanari d'informació local - 138 anys

Esquerra Unida desmenteix que el partit es dissolgui

20359
Europa Press

Aquest dijous el diari 'El Mundo' publica a la seva edició, en paper i digital, l'enèsima dissolució d'Izquierda Unida i, per tant, d'Esquerra Unida de les Illes Balears (EUIB).

Des d'EUIB han volgut enviar un missatge «tranquil·litzador» a totes les persones afiliades, simpatitzants o votants del partit: Esquerra Unida de les Illes Balears no es dissol.

«Aquestes informacions aparegudes al diari de tirada estatal responen a una intenció de crear conflicte entre partits de l'esquerra transformadora d'aquest Estat», han explicat.

A més, han remarcat: «Esquerra Unida és un moviment polític i social, que respon a les ordres de la seva militància i que no es pot dissoldre mentre no ho determinin els seus militants, cosa que no ha succeït i que, des de la direcció d'EUIB, esperem que no succeeixi, ja que creiem fermament en aquest projecte».

També han volgut apuntar que en poc més d'un any es presenta una altra cita electoral, que «enfrontarem de la millor manera possible per tal d'obtenir uns bons resultats i, d'aquesta manera, caminar -des del carrer i des de les institucions- cap a un món socialment i econòmicament més just».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.