Setmanari d'informació local - 138 anys

ARCA rebutja l'ordenança de les terrasses de Cort i anuncia que presentarà al·legacions

20405

L'Associació per a la Revitalització dels Centres Antics (ARCA) ha rebutjat la nova ordenança de les terrasses de Cort aprovada dijous de forma inicial i ha anunciat que presentarà al·legacions.

Segons ha expressat ARCA en un comunicat, la nova normativa «no té res de nova i és prendre el pèl a la ciutadania». En aquest sentit, ha assenyalat que si es compara la normativa vigent amb aquesta aprovada, «les diferències són mínimes». Així mateix, el col·lectiu ha explicat que les úniques diferències substancials són «la prohibició de tendals, l'obligació de recollir els estris al vespre i que els metres lliures mínims per a pas eren dos metres i la nova diu 2,5 metres -al Centre i Santa Catalina-Jonquet».

El col·lectiu ha denunciat alguns efectes negatius provocats per les terrasses i botigues de souvenirs i han assegurat que l'ocupació excessiva «quedarà pràcticament igual». «L'impacte negatiu sobre la imatge de la ciutat a causa de mampares, barreres, tests, jardineres i els innecessaris i grans rètols continuaran impedint la contemplació de la ciutat», ha manifestat ARCA.

Així mateix, ARCA ha assegurat que l'equip de govern de Cort «no ha atès a les peticions de l'associació», pel que la seva sensació és «que no volen escoltar».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.