Setmanari d'informació local - 138 anys

Denuncien un militant feixista de Palma per un possible delicte d'odi

20479

Aquest dilluns es va presentar una denúncia contra Ramón Domingo Arnau, militant feixista i veí de Palma per un possible delicte d'odi.

El passat 13 d’abril, Ramón Domingo Arnau va publicar al seu perfil de Facebook una sèrie de fotografies d’immobles (entre elles, tres de l'habitatge de la persona denunciant i que ja havia rebut dos atacs) agrupades a un àlbum etiquetat com a «La zona roja de Palma 2018» i amb el text «Estas son las madrigueras donde se ocultan ARRAN, CDR, CUP, PODEMOS, ERC, MES. Zona revolucionaria Anarquista Independentista y Comunista».

Aquestes expressions, són considerades pel denunciant com a «indicis d’incitació a l’odi per raons ideològiques», que també assenyala a la denuncia «Sense obviar que assenyalen el meu domicili particular com a 'madriguera'; és a dir cau d’animals i, per tant, situant-me implícitament en la condició d’animal sense més raonament que la ideologia política».

La denuncia també recorda que «El titular del compte de Facebook des d’on es realitza aquesta publicació es mostra a la xarxa com una persona intolerant o, si més no simpatitzant amb les consignes i moviments que propugnen l'odi».

Cal destacar que Ramón Domingo Arnau apareix al seu perfil de Facebook en multitud de fotos exhibint armes orgullós i realitzant la variació de la salutació romana adoptada pel nazisme i coneguda com «salutació feixista».

No només això, també fa proclames d'incitació a l'odi contra l'Islam com «hasta la vista puto islamista», i «islamista, no iras con Ala,... iras alá- mierda untado engrasa de cerdo»

i altres d'exaltació del franquisme: «Franco no era un dictador. en 1967 tuvo el apoyo del 80% del censo español en el referendum de su ley orgánica (constitución) y a su muerte en 1975, el 82% lloró su pérdida (encuesta icsa gallup). te han engañado».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.