Setmanari d'informació local - 138 anys

Podem reclama una xarxa de transport públic «a l'altura» per evitar la construcció de més carreteres

20507

El portaveu de Podem Alberto Jarabo, ha reclamat una xarxa de transport públic que estigui «a l'altura» d'altres ciutats europees «que permeti desplaçar-se a qualsevol municipi» per evitar la construcció de més carreteres.

En declaracions als mitjans en els passadissos del Parlament, Jarabo ha sostengut que la construcció d'infraestructures i carreteres obre la porta al fet que es construeixin grans centres comercials. «Per completar una legislatura que entenem que és exitosa li falta un Pla de Mobilitat. Entenem que hauria de ser més imminent la seva publicació», ha manifestat.

Aquest pla ha indicat, ha de fomentar un transport públic allunyat «del que ha estat el transport a les Balears on s'ha privilegiat el transport privat». D'altra banda, Jarabo ha qualificat de molt bona notícia la duplicació d'impost de turisme sostenible en temporada alta, «que servirà per reduir l'enorme petjada que deixa el turisme». El diputat ha exposat que l'objectiu és recaptar 128 milions d'euros i que es tracta d'una mesura «molt necessària».

Entre altres qüestions, el portaveu de Podem ha indicat que per reduir la contaminació és «fonamental» reduir el nombre de creuers i limitar l'arribada de turistes i ha lamentat que la regulació del tot inclòs no arribi abans d'aquest estiu.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.