Setmanari d'informació local - 138 anys

[VÍDEO] El Consell d'Eivissa qualifica de «frau» la pel·lícula de Netflix 'Ibiza', rodada a Croàcia

20541

El Consell d'Eivissa ha qualificat de «frau» la pel·lícula 'Ibiza' de la plataforma Netflix per emprar aquest nom sense haver estat rodada a l'illa, sinó a Croàcia, segons la informació de què disposa aquesta institució pública.

En un comunicat, el departament de Turisme del Consell ha expressat la seva «indignació» i ha anunciat que estudiarà accions legals contra aquesta producció cinematogràfica «per aprofitar-se del nom d'Eivissa sense que ni tan sols s'hagi rodat a l'illa».

Des d'aquesta institució pública han lamentat que la pel·lícula, «pel que sembla, torna a usar els pitjors tòpics de descontrol» lligats al nom d'Eivissa.

Els productors de la pel·lícula varen contactar amb el Consell Insular d'Eivissa per a requerir el suport de la institució en la tramitació de les autoritzacions i el rodatge de la pel·lícula. No obstant això, a causa del argument, dels tòpics negatius i de la mala imatge que s'oferia de l'illa el departament de Turisme va rebutjar qualsevol possibilitat de col·laboració en aquest projecte. Des de llavors la institució pública no havia tengut cap notícia de la pel·lícula fins ara que Netflix ha anunciat la seva estrena a finals de maig.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.