Setmanari d'informació local - 138 anys

Tens un imprevist? Un minicrèdit pot ajudar-te

20611

Per ningú és un secret que en algun moment hem somiat a tenir una quantitat de doblers extres. Bé sigui per fer reformes en l'habitatge, comprar alguna cosa que necessitem o solucionar problemes pendents. No obstant això, moltes persones pensen que avaluar la possibilitat d'un crèdit significa un problema, una despesa no convenient o que és necessari demanar centenars de milers d'euros.

La veritat és, que sol·licitar uns doblers extra no significa un deute per a tota la vida ni un problema major. Amb tan sols uns quants euros, podem solucionar situacions complicades i tirar endavant ràpidament.

Com funcionen els minicrèdits?

Els minicrèdits són petits imports de doblers que es fan a persones naturals amb la finalitat de solucionar en un breu temps situacions inesperades, imprevists o despeses no contemplades al pressupost. Avui dia, existeixen centenars d'empreses que presten aquest servei. Com per exemple, Moneyman, qui ofereix préstecs per Internet en un breu temps sense molta paperassa.

En general, en entrar a la web pots veure com funciona el sistema i calcular quant pagaràs per l'import sol·licitat.

En el cas específic dels minicrèdits ràpids, existeixen algunes regles respecte al total a sol·licitar. Una d'elles, és que si ets un nou client tens dret a demanar imports que oscil·len entre els 50 i els 300 euros. Mentre que si ets client habitual, els imports poden ser superiors. Fins i tot, poden arribar a més de 1000 euros, depenent de l'avaluació creditícia. Aquest tipus de petits crèdits no necessiten paperasses ni aprovacions exigents.

Amb tan sols crear-se un compte i registrar les teves dades, estaràs llest per començar a gaudir del servei després d'emplenar un simple formulari.

Terminis i temps d'espera

En general, aquests tipus de crèdits són avaluats ràpidament. Amb el sistema de banca tradicional, hem d'esperar una aprovació per després tenir els doblers en el compte, sense oblidar la immensa quantitat de papers i gestions que hem de fer al banc.

Aquest interminable procés ha fet possible que les empreses de crèdits online siguin avui dia la millor opció de préstecs ràpids, ja que en minuts podem rebre una resposta immediata d'acceptació o negació. El temps o termini d'espera per rebre l'import en el teu compte bancari, depèn del banc que hagis triat. És a dir, que alguns clients reben els doblers en el transcurs del dia i uns altres poden esperar màxim 3 dies. 

Avantatges dels crèdits online

Arribat a aquest punt, tal vegada t'hagis demanat per què no millor usar la targeta de crèdit per resoldre imprevists? La resposta a aquesta interrogant, te l'aclarim en els avantatges dels crèdits online:

  1. Els crèdits online, cobren menys interessos que els bancs amb les targetes de crèdit. Això es deu al fet que treballen amb un tipus d'interès nominal que té en compte la durada del crèdit. 
  2. Estalvi de temps, gràcies al sistema de fàcil sol·licitud via web on no requereixes les interminables paperasses.
  3. Els avals de nòmina no són necessaris. Per als bancs, aquest tràmit és obligatori en el moment de sol·licitar un crèdit, ja que és necessària una seguretat (ben immoble o persona) que pugui respondre en cas d'una fallada nostra. 
  4. No prenen en compte un llistat de morositat. A vegades i sense saber-ho, podem estar en alguna llista de morosos per una situació no gaire important. Una factura de telèfon, per exemple. Per als préstecs online, això no és problema doncs les sol·licituds són avaluades objectivament sobre la base de la informació que aportes.
  5. El termini de devolució dels préstecs ho col·loques tu. En general, va de 5 a 30 dies depenent de l'import sol·licitat. Això és un gran avantatge, ja que no pagues interessos innecessaris.

En definitiva, els mini crèdits ràpids online són una excel·lent opció per solucionar imprevists. A més de rapidesa, ofereixen seguretat i serietat. Pel que, si el teu cotxe s'ha avariat o necessites comprar un electrodomèstic has de tenir-los en compte.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.