Setmanari d'informació local - 138 anys

[VÍDEO] Toni Bestard presenta aquest dimarts a Cine Ciutat el curtmetratge 'Background'

20647

El membre de l'Associació de Cineastes de Balears (ACIB), Toni Bestard, presentarà aquest dimarts a les 22.00 hores a Cine Ciutat seu darrer curtmetratge, titulat 'Background'.

La cinta està protagonitzada per Diego Ingold i Aina Zuazaga, i produïda pel mateix Bestard, Arturo Ruiz Serrano, Marc Cabotá i IB3 Televisió, amb la col·laboració del Consell de Mallorca i la Comunitat de Madrid.

Segons un comunicat, amb aquest treball el director mallorquí s'acomiada del gènere del curtmetratge, amb el qual ha aconseguit en els seus darrers 18 anys més de 150 premis i dues nominacions als Premis Goya.

El que serà el seu curtmetratge 12 + 1 tanca una etapa en què Bestard s'ha convertit en un dels referents del curtmetratge a l'Estat espanyol. A més, durant aquest temps també ha aconseguit fer dues pel·lícules de llargmetratge, 'El Perfecto Desconocido' i 'I Am Your Father', aquesta darrera amb Marcos Cabotá.

En aquesta línia, ara el cineasta de Bunyola vol afrontar nous reptes i dedicar els esforços a la realització de llargmetratges -tant de ficció com documental-.

'Background' es va rodar el passat mes de novembre en escenaris de Palma i Peguera, i en interiors com el Cinema Rívoli, la discoteca Kaelum i l'Hotel Hesperia Villamil (Peguera). El curt és una història en format de comèdia romàntica, encara que amb una atmosfera surrealista, que connecta directament amb un dels més aclamats curtmetratges de Bestard, 'Foley Artist' -també protagonitzat per l'actor Diego Ingold-.

El curtmetratge va rebre recentment el Premi de la Crítica a la 20 Setmana del Curtmetratge de la Comunitat de Madrid, que atorga la prestigiosa revista 'Caiman. Cuadernos de Cine'.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.