Setmanari d'informació local - 138 anys

Apareixen unes vistoses ferratines contra el «turisme elitista blanc que destrossa Mallorca»

20675

Aquesta setmana han aparegut enganxades a diferents indrets de Palma (sobretot a zones properes a la mar i la platja) unes ferratines molt colorides i amb un text en anglès en contra de l'actual model turístic de les Balears. Concretament, el text diu: 'Mallorca. Ningú guanya. Gent rica, drogues dolentes i música de merda. Turisme elitista blanc destrossant la comunitat des del 1971'

Així ho anunciava aquest passat dilluns la periodista Marisa Candia al seu perfil personal de Twitter, qui assegura haver vist la cridanera ferratina pel passeig del Molinar. Per la seva banda, el Diario de Mallorca també ha dedicat un article a les «misterioses» ferratines contra el model turístic «que destrossa Mallorca».

Cal destacar que no és la primera imatge de protesta contra la turistització que veim aquests dies per Mallorca i, concretament a Palma. Les pintades de 'Guiris go home' pel centre de la ciutat, així com la protesta d'Arran al Moll Vell el passat estiu, o la més recent concentració del GOB en contra del model turístic dels 'macro-creuers' són alguns exemples. 

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.