Setmanari d'informació local - 138 anys

Noguera demana 20 milions d'euros per a la millora de s'Arenal a través d'esmenes de Compromís als PGE

20733

MÉS per Mallorca ha reclamat la transferència de 20 milions d'euros als Ajuntaments de Palma i Llucmajor per a la rehabilitació i millora de s'Arenal, a través d'esmenes de Compromís al projecte de Pressupostos Generals de l'Estat espanyol (PGE).

El batle de Palma Antoni Noguera, i el portaveu de Compromís al Congrés, Joan Baldoví, s'han reunit aquest matí al Congrés dels Diputats per presentar les esmenes de MÉS que registra Compromís, segons ha informat MÉS. Noguera ha insistit que «s'Arenal és una zona declarada madura turísticament» i que la inversió es traduirà en «millores de l'espai urbà, il·luminació, corredors i zones verdes, a més d'espais socioculturals».

«Insistim en el que ens correspon», ha postil·lat el batle, que s'ha demanat «què votaran el PP i Ciudadanos davant aquesta esmena". Per la seva banda, Baldoví ha reivindicat que «falta una veu valenciana i de les illes» per aconseguir tracte i finançament «justs». Baldoví ha afegit que ha estat batle i que per això sap «el que costa aconseguir doblers per a la millora dels municipi».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.