Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS acusa Maria Salom de «ser incapaç de defensar els interessos de les Balears»

20807

MÉS per Mallorca ha mostrat aquest divendres la seva «sorpresa i indignació» davant les paraules de la delegada del Govern espanyol a les Illes, Maria Salom, a qui ha acusat de «ser incapaç de defensar els interessos de les Balears». La formació ha retret a Salom la seva «falta de lleialtat i altura institucional» i ha criticat que «utilitzi les estructures de l'Estat al servei dels interessos partidistes del PP».

El portaveu de MÉS, Guillem Balboa, ha mantengut que Salom està cercant un «conflicte lingüístic inexistent per ocultar la desastrosa política que el Govern Rajoy està fent de cara a les Balears», en referència als recursos interposats contra les ajudes a la retolació en català.

«No es tracta de nacionalisme, es tracta de treballar des de la normalitat per a la normalització del català, que la majoria dels ciutadans d'aquest país, a diferència de Maria Salom, valoren com una riquesa», ha afegit Balboa.

Per la seva banda, Bel Busquets, ha defensat «el treball de MÉS en les institucions recuperant drets i serveis eliminats pel PP». «El que hauria de fer Maria Salom és treballar per posar fi a la discriminació a la qual el seu Govern sotmet aquestes illes, i deixar de posar pals en les rodes en les polítiques valentes que estem engegant», ha dit. «Si la Delegada del Govern és incapaç de defensar Balears a Madrid i l'única cosa que sap fer és crear problemes inexistents, la qual cosa hauria de fer és dimitir», ha conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.