Setmanari d'informació local - 138 anys

Company: «La nostra postura sobre el català és clara, unànime i no ha variat»

20845
Company, davant una gran bandera espanyola amb les sigles del PP, durant el dinar dels populars de Calvià. | @CompanyBiel

El president del Partit Popular de Balears, Biel Company, ha assenyalat aquest diumenge que la postura de la seva formació en relació a la llengua «és clara, unànime i no ha variat» i, en aquest sentit, ha afirmat que «tal com recull l'Estatut d'Autonomia, hi ha dues llengües oficials i nosaltres les volem a les dues, les promocionem i les defensem per igual».

El president popular, que ha assistit a la fira de Campos, ha rebutjat qualsevol debat en relació al tema lingüístic perquè «únicament du a enfrontament entre els ciutadans de les nostres illes, que durant moltíssims anys han viscut l'ús d'ambdues llengües des de la naturalitat i en absència de conflicte».

Així, Company ha afirmat que «l'únic partit polític que actualment està adoptant una postura responsable d'equilibri entre les dues llengües, de rebuig de postures extremistes i que no busca treure rèdit polític de la confrontació lingüística és el Partit Popular».

En aquest sentit, Biel Company ha apuntat que «des del PP es seguiran defensant de la mateixa manera les nostres dues llengües pròpies, tal com recull l'Estatut d'Autonomia» i ha posat èmfasi que «no contribuirem a crear una confrontació que fomenten els que pretenen tapar la seva nul·la gestió avivant el debat de la llengua».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.