Setmanari d'informació local - 138 anys

Can Balaguer celebra el Dia Internacional dels Museus

20885

Can Balaguer celebrarà el Dia Internacional dels Museus el proper dia 18 de maig, amb una sèrie d'activitats a partir d'aquest dimarts per acostar a la ciutadania l'edifici i les seves col·leccions.

La sala de música de Can Balaguer acollirà aquest dimarts la conferència 'L'òrgan de Can Balaguer, l'òrgan civil més gran de les Balears', que impartirà el mestre Albert Blancafort. Blancafort ha signat òrgans com el de la basílica de Montserrat, la Sagrada Família o l'auditori de Tenerife. En acabar la xerrada es farà una demostració dels diferents tipus de so i dels registres especials de l'instrument a càrrec de l'organista Juan de la Rossa, titular de la Sagrada Família de Barcelona.

A més, els dies 17 i 18 s'han programat dos espectacles inclosos dins del 20è Festival Internacional Teatre de Teresetes. Es tracta de 'Luminic/Variation II', de Besllum & zYp dia 17 i 'Ghost, la Mercè', de Biosca/Kuchinow/Subirana', dia 18. Ambdues activitats són gratuïtes.

Finalment, dia 18 hi haurà una doble visita guiada que recorrerà l'exposició 'La casa possible'. La mostra presenta diferents espais característics de la part pública d'una casa senyorial de Palma, conjuntament amb unes altres directament relacionats amb el músic Josep Balaguer.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.