Setmanari d'informació local - 138 anys

Millo considera que la reunió entre Torra i Puigdemont «és una mala manera de començar»

20887

El delegat del Govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, ha valorat que la reunió que mantindran aquest dimarts a Berlín el president de la Generalitat, Quim Torra, i el seu antecessor Carles Puigdemont és «una mala manera de començar».

«És un missatge que no tranquil·litza, no ajuda a crear un clima de confiança, que ara és necessari. Espero que l'hi pagui de la seva butxaca», ha expressat aquest dilluns en una entrevista de 8TV. Millo ha dit que el discurs d'investidura de Torra ha demostrat que no vol governar per a aquells que no l’han votat: «Els seus propòsits indiquen que vol cometre els mateixos errors que el seu antecessor».

Dels presos polítics i exiliats ha dit que aquests no poden ser consellers: «No els convé des del punt de vista funcional i del sentit comú», encara que ha acceptat que no sap si és possible des d'un punt de vista jurídic.

En relació a la possibilitat d'ampliar l'aplicació de l'article 155 malgrat nomenar-se un GovernMillo ha assegurat que compliran l'acord que es va aprovar en el Senat, que marcava aixecar el 155 quan es nomeni un nou govern de la Generalitat. «Aixecarem el 155 si el govern garanteix que es complirà la llei i la constitució, sinó estarem en el mateix supòsit», i ha dit que el president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, es reunirà amb PSOE i Ciudadanos per «fer un plantejament de futur segons els passos que es prenguin en el futur».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.