Setmanari d'informació local - 138 anys

Tallen la carretera vella de Sineu fins al mes d'agost per les obres del Segon Cinturó

20911

La Direcció Insular d'Infraestructures i Mobilitat ha informat que a partir de dijous, a les 12.00 hores, es tallarà la carretera vella de Sineu (Ma-3011), en el quilòmetre 3, per les obres del segon cinturó (Ma-30).

Segons ha explicat el Consell, el tancament de la via es durà a terme a l'altura de la rotonda de Son Ferriol en direcció Palma. En aquest punt, no es podrà sortir de la rotonda ni entrar des de la carretera Mi-3011. El desviament s'efectuarà per la carretera vella de Manacor (Ma-15D) i per la carretera de Son Llàtzer, per tornar a enllaçar amb la carretera vella de Sineu. La previsió és que el tall perduri fins al mes d'agost.

Després d'un informe, es va concloure que els talls més destacats de les obres del segon cinturó començarien per la carretera de Sineu i per l'antiga de Manacor posat que aquestes dues vies no observen un increment elevat del tràfic en els mesos d'estiu.

En canvi, els talls que es puguin produir en la carretera de Manacor (Ma-15) es realitzaran passat l'estiu posat que en aquesta via el tràfic entre gener i agost augmenta en, aproximadament, 9.000 cotxes al dia. Des del Departament de Territori i Infraestructures han demanat disculpes als usuaris de la via que es veuran afectats per aquest tall de carretera.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.