Setmanari d'informació local - 138 anys

Manresa: «IB3 no és un NO-DO i l'agenda no la marquen les institucions sinó l'actualitat»

20983

El director general d'IB3 Andreu Manresa, ha assegurat aquest dijous que l'Ens Públic no és «un NO-DO» i ha defensat que l'agenda d'IB3 «no la marquen les institucions ni els polítics, sinó la realitat i l'actualitat».

Així ha respost Manresa al diputat del Podem Alberto Jarabo en la Comissió de control de sobre la radiotelevisió pública de les Balears, en relació a les crítiques rebudes pel Consell per la no emissió del lliurament de medalles d'honor de la institució insular.

Durant la seva intervenció, el director general ha sostengut que tant el Consell de Mallorca, com el de Menorca, Eivissa i Formentera, «tenen el pes que mereixen» i ha defensat que a IB3 hi ha «sensibilitat insular». Igualment, ha considerat un «error de percepció» que des del Consell es quantifiqui l'interès d'IB3 en ells i ha assegurat que «no hi ha cap directriu establerta per no mostrar interès pel Consell».

D'altra banda, en resposta a la diputada del PP Antònia Perrelló, Manresa ha qualificat «d'inconvenient» el fet que es realitzin judicis de valor sobre les intencions de l'ens públic en les seves retransmissions. Així mateix, ha negat que «s'hagi demanat doblers a ningú» per retransmetre un acte del Consell i ha manifestat que des d'IB3 «sempre es té interès, atenció, mirada àmplia i repercussió» sobre el que fa la institució.

«No hi ha cap menyspreu ni malestar ni distància respecte als Consells Insulars. Som un Ens Públic de servei públic sense colors», ha afirmat Manresa. El Consell va aprovar per unanimitat la setmana passada una moció, presentada pel PP, en la qual reprovava a IB3 i li instava a emetre l'acte de lliurament de les medalles d'honor.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.