Setmanari d'informació local - 138 anys

L’ATB presenta les Balears com a destinació de turisme de negocis a la fira IMEX de Frankfurt

20993

Representants de l'Agència de Turisme de les Balears (ATB) han presentat del 15 al 17 de maig les Illes com a destinació de turisme de negocis a la fira IMEX de Frankfurt. Segons ha comunicat aquest dijous Vicepresidència i Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme, l’ATB ho ha explicat aquest any amb un stand propi de 112 metres quadrats i ha compartit espai amb 15 co-expositors.

L'objectiu de la participació de les Balears a la fira és millorar el posicionament de l'arxipèlag al mercat internacional per acollir congressos, conferències, esdeveniments o viatges d'incentius, així com l'establiment de nous contactes de col·laboració en aquest àmbit. També hi han participat membres de la Fundació Turisme Palma de Mallorca 365, el Patronat de Turisme de Mallorca i el Patronat de Turisme d'Eivissa.

Des del Govern han sostingut que les Balears ofereixen un entorn en el qual es poden celebrar tant reunions com grans congressos, així com hotels i locals especialitzats que proporcionen els serveis, equipaments i instal·lacions necessaris per organitzar aquests esdeveniments.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.