Setmanari d'informació local - 138 anys

Continua la persecució: Jorge Campos torna a denunciar Valtonyc

21013

Aquest divendres el president del partit espanyolista de nova creació Actúa Baleares, Jorge Campos, ha presentat una nova denúncia davant la Fiscalia de les Balears contra el raper mallorquí Josep Miquel Arenas, Valtonyc.

Campos, aficionat a perseguir judicialment aquells qui no pensen com ell, ja va denunciar Valtonyc per les lletres de les seves cançons i és el causant de la pena de presó de 3 anys i mig de Valtonyc per injúries a la Corona, amenaces i enaltiment al terrorisme.

Aquesta nova denúncia que anuncien la fan a partir d'un vídeo de Valtonyc en un concert penjat a la plataforma Vimeo. Campos assegura que ha tengut coneixement que en aquest concert Valtonyc «va animar la multitud congregada a matar un puto Guàrdia Civil».

Així, Jorge Campos ha declarat després de presentar la denúncia: «El raper incideix en aquest tipus de conducta en sentir el suport del Govern balear, la Generalitat de Catalunya, polítics dels partits independentistes com MÉS, ERC, o d'extrema esquerra com Podem. Haurien de demanar disculpes i rectificar per donar suport a aquest delinqüent».

I ha afegit: «Em deman si el secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, continuarà opinant que el que diu aquest raper, que ha d'ingressar a la presó abans del pròxim dia 25 pels delictes d'enaltiment del terrorisme, humiliació a les víctimes i amenaces de mort, només és una qüestió de mal gust».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.