Setmanari d'informació local - 138 anys

Antich demanarà al Govern espanyol una nova seu pels Jutjats de Manacor

21049
Xisco Antich demanarà a Rajoy una nova seu pels Jutjats de Manacor. | @psibpsoe

El senador del PSOE per les Illes Balears, Xisco Antich, ha registrat una moció al Senat per instar el Govern espanyol a establir «un edifici adequat i amb espai suficient» on ubicar els Jutjats de Manacor.

Segons ha denunciat el senador socialista actualment «hi ha una dispersió de les seus judicials d'instrucció i primera instància en tres espais distints, problemes d'espai, mal estat dels edificis, retards en els sistemes informàtics, manca d'insonorització a les sales de vistes, manca d'adaptació dels espais per a persones amb mobilitat reduïda, humitats, insectes i talls d'electricitat que fan que les condicions de feina de jutges, fiscals, advocats i funcionaris siguin d'absoluta precarietat».

Per això, Antich ha considerat imprescindible que aquesta infraestructura «corregeixi l'actual dispersió de seus judicials, així com la precarietat i les deficiències que pateixen».

De fet, el senador socialista ha recordat que fa set anys l'Ajuntament de Manacor va intentar donar solució a aquesta problemàtica cedint uns terrenys a l'Estat perquè fes uns nous jutjats en el termini de cinc anys, però que aquest conveni «segueix paralitzat per part del Govern d'Espanya».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.