Setmanari d'informació local - 138 anys

Aliança Mar Blava recull més de 25.000 al·legacions contra el MedSalt-2

21055

L'Aliança Mar Blava ha recollit més de 25.000 al·legacions contra el projecte MedSalt-2, reactivat entre les illes de Mallorca i Menorca i al sud de les Pitiüses.

L'Aliança Mar Blava ha mostrat la seva «satisfacció» per aquesta xifra i no ha descartat recórrer a la justícia si, amb les al·legacions, no es «reparen els errors» i no es repeteix el procés.

Segons ha explicat el secretari tècnic Carlos Bravo, aquest dilluns han entregat a la Delegació del Govern espanyol a les Pitiüses un total de 10.425 al·legacions que encara no havien estat presentades.

Bravo ha lamentat que el termini facilitat per a al·legar era «molt menor i molt més curt del que estableix la legislació». «El procediment d'informació pública i tràmit d'audiència posat en marxa pel Ministeri d'Afers Exteriors és clarament irregular, s'ha saltat la normativa i ha generat una situació d'indefensió», ha explicat Bravo, qui ha reiterat que per aquests motius han sol·licitat l'anul·lació del procediment.

«Si s'hagués aplicat la legislació, s'haurien tingut uns deu dies més per a al·legar, i ja amb la maquinària en marxa, s'haguessin duplicat les al·legacions», han dit des de l'Aliança, recordant que el Ministeri «ha robat dies i no ha posat ni un enllaç a la seva web a tot el procediment per difondre el període d'informació pública».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.