Setmanari d'informació local - 138 anys

Cospedal dedica el doble de pressupost al Dia de les Forces armades

21083

El Ministeri de Defensa espanyol dedicarà aquest any més de 730.000 euros als actes centrals del Dia de les Forces armades, que se celebrarà aquest dissabte a Logronyo presidit pels Reis espanyols. Aquest espectacle costarà el doble del que va costar l'any passat, quan es va celebrar a Guadalajara.

Tot i que el pressupost es va reduir durant uns anys, el 2017 va ser el primer any que es va sortir de Madrid i es va dur la desfilada a Guadalajara, amb un cost de 360.000 euros. En aquesta edició la ciutat triada ha estat Logronyo i el pressupost s'ha elevat fins als 733.796 euros. El Cap de la JEMAD (Cap de l'Estat Major de la Defensa espanyola) ha explicat aquest dilluns que la diferència obeeix sobretot al trasllat de material i personal fins a Logronyo.

En la desfilada participaran un total de 2.678 militars i guàrdies civils acompanyats per 147 vehicles entre els quals es troben blindats i carros de combat. Hi haurà a més una cridanera desfilada aèria amb 54 aeronaus, solcaran el cel de Logronyo caces, helicòpters i avions de transport.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.