Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell adjudica l'autovia de Llucmajor-Campos per més de 27 milions

21119

La Comissió Informativa del Consell ha aprovat, per unanimitat, l'adjudicació del contracte de les obres de l'auotovia Llucmajor-Campos (Ma.-19) amb un pressupost de 27,4 milions d'euros i un termini d'execució, de 22 dos mesos.

Segons han informat aquest dimarts, l'empresa guanyadora del concurs ha estat la unió temporal d'empreses (UTE) formada per Constructora Pirinenca (Copisa) i l'empresa Aglomerats de Felanitx Sa (Afex). La consellera insular de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, ha assegurat que han aconseguit «reduir l'impacte de la carretera que tenia el projecte anterior».

«A més, la carretera dignificarà molt l'entrada a Campos amb un tram d'1,2 quilòmetres, que no estava inclòs en el projecte anterior, amb un passeig per als vianants i enjardinament», ha assegurat. A partir d'ara, el Consell notificarà l'acord a les empreses participants en el concurs. Una vegada rebuda la notificació, hi ha un període de quinze dies durant els quals es poden presentar recursos.

Si no es presenta cap recurs, se signarà el contracte i en un mes, aproximadament, podrien començar les obres. Si finalment es presenta algun recurs, el Tribunal Administratiu Central de Recursos Contractuals haurà de decidir i els tràmits quedarien en pausa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.