Setmanari d'informació local - 138 anys

Pinten un mural a Sant Jordi per fomentar l'ús correcte d'expressions quotidianes

21191

Els alumnes del CEIP de Sant Jordi han pintat un mural a la seva escola dissenyat per l'artista mallorquina Gràcia de Juan per fomentar l'ús correcte de les expressions quotidianes. Aquesta intervenció artística és la primera acció de la trobada 'Treu la llengua', que se celebrarà aquest dissabte a Sant Jordi, segons ha informat l'Ajuntament de Palma.

Així mateix, la trobada compta amb el suport de Cort, la Direcció general de Política Lingüística del Consell i la Direcció de Política Lingüística del Govern. A més, està impulsada per Joves de Mallorca per la Llengua. Aquest esdeveniment començarà a les 11.00 hores i acollirà diferents activitats com a balls, música, una lectura poètica de Josep Maria Llompart, i una conferència de l'ONG Proactiva Open Arms, entre altres.

A més, hi haurà un concert final a les 22.00 hores en el poliesportiu de Sant Jordi amb l'actuació de grups com Auxili, Pupil·els, Ebri Knight i Jès. Finalment, Joves de Mallorca per la Llengua ha posat a la venda les entrades al sopar i al concert a través de la plataforma ticketea.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.