Setmanari d'informació local - 138 anys

Denuncien que es desnoni una persona que fa vuit anys que espera un habitatge social

21219

Un grup de persones de Stop Desnonaments ha entrat aquest divendres amb xiulets i pancartes en una oficina de Bankia per protestar pel possible desnonament d'un company i exigir un lloguer social per a ell.

Segons ha explicat una portaveu de la plataforma, Alma Vives, es tracta d'una persona que fa vuit anys que espera un habitatge de l'Institut Balear de l'Habitatge (Ibavi), que té una discapacitat reconeguda del 71 per cent i que els seus únics ingressos procedeixen d'una pensió no contributiva.

La protesta ha tengut lloc a les 12.00 hores a una oficina de Bankia situada a un carrer cèntric de Palma. Stop Desnonaments sosté que una treballadora va destruir un document original amb el qual l'afectat sol·licitava el lloguer social d'un habitatge de Bankia a la qual havia accedit, per la qual cosa amb la protesta han reclamat que es tornés a signar aquest document.

Segons ha informat Vives, el director de l'oficina ha accedit a parlar amb els representants de Stop Desnonaments i s'ha compromès a cridar al responsable d'una altra oficina de l'entitat, a la qual correspondria el tràmit.

En el lloc de la protesta s'han personat agents de Policia espanyola que han identificat a l'organitzador. Segons ha indicat Vives, a la protesta s'ha sumat una persona amb un megàfon que no forma part de la plataforma. Els participants han abandonat l'establiment voluntàriament.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.