Setmanari d'informació local - 138 anys

El Servei de Salut convoca ara oposicions de medicina familiar i pediatria sense necessitat d'acreditar el català

21247
El Servei de Salut ha publicat aquest dissabte la convocatòria d'un concurs oposició per cobrir 350 places. | dBalears/Arxiu

El Servei de Salut ha publicat aquest dissabte la convocatòria d'un concurs oposició per cobrir 350 places de personal estatutari fix (279 en el torn lliure i 71 en el de promoció interna) de les categories de metge/metgessa de família en equips d'atenció primària i de facultatiu/facultativa especialista en pediatria, puericultura d'àrea i en equips d'atenció primària. Està previst que les proves selectives es duguin a terme el mes de novembre.

El Govern ha destacat que «és important recordar que s'admetran totes les sol·licituds de participació en aquests processos encara que no s'acrediti cap nivell de capacitació lingüística, de conformitat amb el Decret 8/2018, de 23 de març, pel qual es regula la capacitació lingüística del personal estatutari del Servei de Salut».

El procediment selectiu és el de concurs oposició; per tant, consta d'una primera fase (oposició, amb un valor de 60 punts) i d'una segona fase (concurs, amb un valor de 40 punts). La qualificació final s'obté sumant les puntuacions obtengudes en ambdues fases. La fase d'oposició consisteix en un sol examen de caràcter obligatori i eliminatori. La fase de concurs consisteix en la valoració dels mèrits que els aspirants acreditin.

Aquesta actuació, segons el Govern, respon a «una política de recursos humans de dotar la xarxa sanitària pública de llocs de feina estables, ja que actualment la temporalitat del personal del Servei de Salut és del 40%, aproximadament».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.