Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 135 anys

Sant Llorenç ampliarà i remodelarà el seu centre de salut abans de dos anys

21251

El projecte comptarà amb un pressupost de 245.662,23 euros.

Ajuntament de Sant Llorenç

L'Ajuntament de Sant Llorenç ha aprovat al plenari del mes de maig un acord pel qual cedeix de forma gratuïta i permanent a la Conselleria de Salut la planta baixa de l'edifici del carrer Pou Vell; on ara ja s'hi troba l'actual Centre de Salut, amb l'objectiu d'ampliar i millorar l'actual Centre. «I és que és requisit imprescindible que la Conselleria sigui titular del local per a poder dur a terme aquestes obres», ha aclarit el Consistori.

D'aquesta manera, l'Ajuntament i la Conselleria «col·laboraren activament per a fer efectiva aquesta remodelació que permetrà millorar i renovar els espais, dotar-los de nous equipaments, agilitzar i simplificar els procediments administratius i poder, en definitiva, atendre amb més qualitat la creixent demanda de serveis i prestacions en aquest àmbit».

El projecte comptarà amb un pressupost de 245.662,23 euros i segons el conveni, les reformes hauran d'estar acabades abans de dos anys. Les obres seran executades per l'Ajuntament i subvencionades íntegrament per la Conselleria i afectaran el vestíbul, la sala d'espera, bany, tres consultes i l'àrea pediàtrica.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris