Setmanari d'informació local - 138 anys

Sant Llorenç ampliarà i remodelarà el seu centre de salut abans de dos anys

21251
El projecte comptarà amb un pressupost de 245.662,23 euros. | Ajuntament de Sant Llorenç

L'Ajuntament de Sant Llorenç ha aprovat al plenari del mes de maig un acord pel qual cedeix de forma gratuïta i permanent a la Conselleria de Salut la planta baixa de l'edifici del carrer Pou Vell; on ara ja s'hi troba l'actual Centre de Salut, amb l'objectiu d'ampliar i millorar l'actual Centre. «I és que és requisit imprescindible que la Conselleria sigui titular del local per a poder dur a terme aquestes obres», ha aclarit el Consistori.

D'aquesta manera, l'Ajuntament i la Conselleria «col·laboraren activament per a fer efectiva aquesta remodelació que permetrà millorar i renovar els espais, dotar-los de nous equipaments, agilitzar i simplificar els procediments administratius i poder, en definitiva, atendre amb més qualitat la creixent demanda de serveis i prestacions en aquest àmbit».

El projecte comptarà amb un pressupost de 245.662,23 euros i segons el conveni, les reformes hauran d'estar acabades abans de dos anys. Les obres seran executades per l'Ajuntament i subvencionades íntegrament per la Conselleria i afectaran el vestíbul, la sala d'espera, bany, tres consultes i l'àrea pediàtrica.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.