Setmanari d'informació local - 138 anys

Company diu que Sánchez «estava mig mort» i que la moció de censura «és fems»

21265
Prohens i Company en una imatge d'aquesta setmana al Parlament. | @CompanyBiel

El president del Partit Popular de les Illes Balears, Biel Company, ha criticat durament aquest diumenge a la Fira de Manacor el fet que «el que estan promovent els socialistes és una moció de censura fems». En aquest sentit, ha incidit que «la presidenta del Govern està fent el ridícul una vegada més, intentant estendre a la resta de país la caòtica gestió d'un pacte com el seu».

Biel Company ha recalcat que «Armengol és la violinista del Titànic sense importar-li, gens ni mica, el benestar de la ciutadania, ni vetllant per l'interès general». «Fins i tot està endarrerint l'aprovació del Règim Especial de les Illes Balears (REIB) intencionadament», ha apuntat el líder popular.

Pel que fa al secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, Company ha recordat que «estava mig mort políticament i ha hagut de tornar a fer el 'gamberro' (políticament parlant), presentant una moció de censura amb molt poc recorregut; fent el ridícul juntament amb Armengol per estar negociant amb els independentistes».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.