Setmanari d'informació local - 138 anys

La UOB dóna suport a la proposta de creació del Col·legi Professional de Docents

21377

La Unió Obrera Balear (UOB), sectorial d'Ensenyament, dóna suport a la Proposició de Llei per a la creació del Col·legi Professional de Docents que Més per Menorca va presentar aquest dimecres al Parlament. «Agraïm als diputats Josep Castells i Nel Martí les gestions realitzades i convidam la resta de forces polítiques, sindicats i docents a sumar-s'hi. Agraïm també als grups parlamentaris del Pi, (Jaume Font i Maria Antònia Sureda), Podem (Salvador Aguilera i Laura Camargo) i Gent per Formentera (Sílvia Tur) que s'hagin mostrat sensibles a la demanda».

Des de la UOB han volgut recordar que que l'Assemblea de Docents va presentar la iniciativa a la Conselleria de Presidència el febrer de 2017, denegada en el seu moment, amb gairebé 1.500 signatures que reclamaven el col·legi. A hores d'ara, superades les objeccions, Més per Menorca ha presentat aquesta Proposició de Llei que ja compta amb el suport de les associacions de docents Edu 21 de Menorca, Associació Professional de Docents d'Eivissa i Docents per la Democràcia de Mallorca.

«El col·legi professional de docents és una figura clau per defensar amb entitat jurídica la professionalitat i dignitat col·lectiva dels docents, menystingudes quan es fan i desfan lleis i normatives sense consens amb la comunitat educativa», han explicat.

Finalment, han dit que esperen que la Proposició de Llei «sigui rebuda amb el màxim consens i aprovada pel Parlament».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.