Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell aposta per impulsar «espais de reflexió sobre un model de turisme sostenible»

21397

El conseller insular d'Economia i Hisenda, Cosme Bonet, ha apostat per impulsar espais de reflexió per «prendre un rumb que dugui cap a un turisme més sostenible i respectuós amb l'entorn». Així s'ha expressat aquest dijous el conseller insular, qui ha assenyalat que «des que s'han rebut les competències en Promoció Turística és necessari potenciar aquests espais».

El Consell i la Fundació Alternatives han posat en marxa aquest dijous unes jornades sobre 'Oportunitats per a un turisme sostenible' que s'han celebrat a la Biblioteca Pública de Can Salas (Palma) a partir de les 17.30 hores.

Per la seva banda, el vicepresident de la Fundació Alternatives, Nicolás Sartorius, ha explicat que «les xifres en el turisme són espectaculars» i que a escala mundial, representa un 10 per cent del Producte Interior Brut (PIB) i aquestes dades aniran en augment perquè el turisme xinès i l'indi acaben de començar.

Respecte a la situació que viuen destinacions com el nord d'Àfrica, Sartorius ha assegurat que «cal espavilar-se i que les Balears no pot competir baixant preus i salaris, sinó amb la qualitat». Per això, ha afegit que cal tenir en compte la qualitat social i la mediambiental.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.