Setmanari d'informació local - 138 anys

Una inversió de la qual no et penediràs: la teva seguretat

21841

A l'hora de posar fora de perill la llar i a les persones que viuen en ella, cal tenir en compte que l'entrada és un element clau, ja que és el lloc de més fàcil accés. De manera que és fonamental invertir en un pany adequat, així com en una porta que compti amb les millors mesures de seguretat existents. 

També és primordial contractar a uns professionals especialitzats en serralleria, que estiguin capacitats per atendre a les necessitats no solament de les cases, sinó també de locals. Aquests han de fer feina amb les darreres eines per realitzar el servei. 

El que has de trobar en una empresa de seguretat de la llar

La seguretat de l'habitatge pot implicar aspectes molt diferents. Per exemple, es pot necessitar un duplicat d'una clau el més semblant possible a l'original. Doncs bé, un bon servei de serralleria ha d'oferir també aquesta opció al client, copiant les seves claus amb garantia.

I no només claus, sinó també comandaments a distància, i fins i tot claus i comandaments de cotxe. Un negoci de serralleria ha d'oferir un servei de duplicat sense clau, i al seu torn, fer duplicats de claus i comandaments per a garatges, disposant a més de panys amb diferents nivells de seguretat. 

Segueix els consells dels experts, i planteja’t l'opció de posar una porta blindada

En aquestes empreses se solen donar consells que permeten minimitzar el risc de robatori, si bé els qui realment desitgin sentir-se totalment segurs en la seva llar o en el seu treball, tenen en les portes blindades la seva millor opció. 

Quan l'objectiu és invertir en protecció, cal intentar no mirar tant la despesa com les garanties oferides. És aconsellable fer-se amb aquella porta, sistema de panys i altres elements de seguretat que millor s'adaptin a les necessitats de la llar o l'empresa, atès que poden sorgir diferents necessitats. 

Quin tipus de riscos presenta la seguretat en la llar? 

En tot cas, s'ha d'examinar el nivell de risc, i segons quin sigui aquest, triar el tipus de porta o element, que millor s'adapti a la situació. En concret, els tipus de riscos són quatre. Existeix un primer risc baix, en els habitatges situats en edificis amb tràfic de persones durant tot el dia, o en zones residencials de classe mitjana que comptin amb les mateixes característiques. 

També hi ha un risc mitjà, que es desprèn dels habitatges situats en aquest mateix tipus de zones residencials, però en les quals hi ha una menor afluència de persones diàriament, o en determinades èpoques de l'any. 

Tenen un risc alt les zones residencials de classe mitjana-alta, en les quals el delinqüent s'arrisca més, ja que les elevades possibilitats d'aconseguir objectes amb més valor s'incrementen. 

Finalment, presenten un risc molt alt els habitatges que es troben en zones de classe molt alta, en les quals el delinqüent espera obtenir una recompensa tan alta, que li val la pena arriscar-se a entrar en l'habitatge.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.