Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern reforça la recerca sanitària amb 16 places noves d'investigador

21875
El Govern reforça la recerca sanitària amb 16 places noves d'investigador. | dBalears/Arxiu

L'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) convoca dos nous programes per a la contractació d'investigadors a les Illes Balears; d'una banda, el programa d'incorporació d'investigadors postdoctorals 'FOLIUM' i, de l'altra, el programa d'incorporació de líders juniors 'RADIX'.

Ambdues convocatòries es publiquen aquest, 16 de juny, en el BOIB i romandran obertes des del 17 de juny fins al 16 de juliol.

El programa FOLIUM compta aquesta convocatòria amb 6 places d'investigadors postdoctorals, per incorporar-se a grups o línies de recerca liderades de forma preferent per investigadors emergents a l'IdISBa.
La segona convocatòria del programa, prevista pel gener de 2019, incorporarà 6 investigadors postdoctorals més, i s'assoliran així els 12 investigadors postdoctorals que preveu el projecte.

A través del programa RADIX, tal com ha explicat el CAIB, es pretén contractar «investigadors principals emergents amb una trajectòria d'excel·lència en l'àmbit internacional i amb projecció de lideratge perquè s'incorporin a la plantilla investigadora de l'IdISBa».

Els candidats seleccionats establiran i lideraran noves línies d'investigació en àrees considerades estratègiques per al sistema de salut de les Illes Balears. La concessió del contracte, per una durada de 3 anys, va acompanyada de la dotació d'un projecte de recerca amb un pressupost de 102.000 €, així com el pressupost per a la contractació d'un tècnic de suport a la recerca.

La convocatòria 2018 preveu la incorporació d'un investigador mitjançant aquest programa, mentre que en la convocatòria de 2019 s'incorporarà un segon investigador RADIX i un altre tècnic de suport. A més, els investigadors RADIX també integraran en el seu equip un investigador postdoctoral de la convocatòria FOLIUM.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.