Setmanari d'informació local - 138 anys

Maria Salom: «Cal un nou president del PP sense por ni pèls a la llengua»

21881
Maria Salom, en una imatge d'arxiu, en declaracions a la premsa. | E.P.

La ja exdelegada del Govern a les Balears, Maria Salom, ha assegurat aquest dissabte que és necessari que el successor de Mariano Rajoy al capdavant del PP sigui algú que «no tingui por ni pèls en la llengua» a l'hora de realitzar una oposició a l'actual president del Govern espanyol, Pedro Sánchez.

Així s'ha manifestat Salom en una entrevista a esRadio97.1, en la qual ha lloat la gestió de Rajoy i ha afirmat que «el temps el posarà en el seu lloc». «Va agafar un país enfonsat i ho ha situat de nou al capdavant de la recuperació econòmica», ha dit

Salom, que serà substituïda per l'actual directora general de Coordinació del Govern, Rosario Sánchez, ha indicat que «ha estat un orgull representar al Govern de Mariano Rajoy» i ha afirmat no tenir inconvenient a passar a ser afiliada sense més, encara que a la disposició del seu partit i del seu president a les Balears.

«Biel Company és el candidat i ajudaré en el que se'm demani en el meu partit perquè sigui el pròxim president de la Comunitat Autònoma», ha manifestat. Respecte al plantejament del senador del PP José Ramón Bauzá de tornar a el vessant 'liberal', Salom ha criticat que no era «ni el moment per fer-ho, ni les formes eren les correctes» i ha afegit que «no és el moment de parlar d'ideologia».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.