Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

Garrido: «Hem passat d'un Consell sense iniciativa a una institució transformadora»

21975

La secretària general dels Socialistes de Mallorca, Mercedes Garrido, ha fet aquest dimecres un balanç «molt positiu» de la situació política actual. «Hem canviat la situació que ens va deixar el PP, passant d'un Consell aturat i sense iniciativa a una institució transformadora i generadora d'oportunitats», ha asseverat.

Amb motiu de la reunió de la Comissió Executiva, Garrido ha justificat aquesta afirmació destacant les principals fites aconseguides aquest temps, dient que han creat «380 noves places per a persones dependents, mentre el PP no va crear ni una». «Hem passat de no existir com a institució a transformar Mallorca pensant a l'illa que volem per al futur, i hem passat d'acomiadar treballadors amb el PP a crear ocupació i dinamitzar l'economia de Mallorca», ha remarcat.

Malgrat això, ha assegurat que és conscient que queda molt treball i per fer; pel que el treball que es marca la Comissió Executiva per a l'any que queda de legislatura és «aconseguir seguir governant i canviant tot allò que encara no ens agrada, aquesta vegada des de la presidència del Consell de Mallorca».

La Comissió Executiva també ha aprovat un Pla de Formació per a càrrecs institucionals, orgànics i militants per «seguir engreixant la maquinària electoral amb el partit a punt per revalidar la confiança de la ciutadania i seguir governant».

A més, també ha aprovat la revisió del model organitzatiu del PSIB de Palma, amb el qual es creen estructures de proximitat als barris. Ara, la revisió del model haurà de ser debatuda en les assemblees de les agrupacions del PSIB de Palma i serà aprovat de forma definitiva pel Consell Polític del PSIB de Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.