Setmanari d'informació local - 138 anys

Reforma la teva llar adaptant-la al teu estil

21995

Portes temps plantejant-te que hauries de realitzar aquests petits canvis que sempre has volgut per fer de la teva llar el que sempre has somiat, però que per temps o doblers finalment mai comences. Avui és el dia!

La importància d'un bon sòl

Quin és el millor sòl per a una casa moderna? Com a tantes altres preguntes pel que fa a un habitatge la resposta és ambigua: depèn. Depèn del que cada persona cerqui, de la decoració, del pressupost i, per descomptat, dels gustos de cadascun.

Podríem dir que entre els sòls clàssics a triar trobem: rajoles, pedra, moqueta, ciment, gres i fusta. A l'hora de triar, hem de tenir en compte entre les coses anteriorment exposades, també, l'aïllament del sòl que busquem.

Els sòls de rajola i els de gres ja no es porten tant. Van tenir la seva època daurada, però són complicats de mantenir, sobretot si es trenquen. A més, triar el patró i el color perquè combinin pot ser una tortura.

Els sòls de pedra o de ciment allisat donen un estil clàssic i minimalista al mateix temps, que si bé pot prendre's com un sòl rude tenen cert toc d'avantguarda. Són sòls bastant resistents en qualsevol cas i ideals per a ambients calorosos, perquè  refresquen.

Els sòls de moqueta sobretot a les zones del nord, països freds, aporten un entorn més càlid i aïllant de l'exterior. Però tenen una pega enorme: la capacitat d'acumular pols i brutícia.

Els sòls de fusta són potser els més acollidors. Són resistents i es pot escollir entre diversos tons. A més és un material bastant solvent i que podem trobar fàcilment en marques com quick step. Un sòl de fusta de quick-step és sinònim de qualitat.

Quick Step valor segur

Sabem més que de sobres la importància que té instal·lar un sòl laminat o parquet d'alta qualitat per evitar, a l'any següent, haver de fer obra de nou i canviar tota la casa perquè s'ha desenganxat, s'està posant lleig, es ratlla fàcilment i està horrible, etc. 

Per això has d'escollir productes de primera qualitat, com els de la reconeguda multinacional quick step, que ofereix molt més que experiència i passió pels sòls. Posseeix accessoris de tot tipus i per a qualsevol situació. Escull quick-step!

Quick Step ha estat el referent en fabricants de sòls laminats, parquet, sòls de vinil... des de la seva sortida al mercat en 1990. Sempre ha marcat la diferència en innovació, qualitat i preu, sent un pioner en sistemes d'unió i acabats de sòls laminats.

Els sòls de fusta laminada són una de les opcions més triades a l'hora de pavimentar llars, ja que aporten gran resistència i un espectacular disseny que és capaç d'adaptar-se a qualsevol tipus de gust.

Aquests sòls s'han dissenyat per resistir al trànsit de persones i a les esgarrapades per poder gaudir d'ells durant molt més temps sense que hàgim de preocupar-nos pel seu estat.

Però això no és tot, la innovació i el progrés han fet que ja puguem gaudir també d'aquests sòls en zones de la casa com el bany o la cuina gràcies a la seva resistència a l'aigua, un veritable avantatge.

La marca per excel·lència en laminats

Tots els sòls de quick step compten amb propietats úniques que els diferencien dels seus competidors (amb bastant diferencia) i que els situen com els millors sòls laminats i parquets del mercat. 

Triar quick-step és triar una marca de referència. Els seus sòls destaquen per la seva resistència a les esgarrapades i al desgast i per la seva facilitat de muntatge en clic sense necessitat de contractar a professionals. Pots fer-ho tu mateix.

A més, posseeix gran protecció contra els agents externs com el Sol, que normalment es menja el color dels sòls, o diversos productes químics, sobre tots els productes especialitzats en neteja que no sempre són acurats amb la fusta.

Tens possibilitat de comprar un sòl quickstep amb aparença de materials naturals com fusta i pedra, però també industrials com formigó per crear harmonia. Així podràs escollir el disseny que més s'ajusti a les teves necessitats.

Cada paviment té les seves característiques pròpies per ajustar-se a cada estada i ús i per complir amb totes les teves necessitats funcionals i estètiques en el sòl. I això tenint en compte que tots els productes de la marca són d'alta qualitat, ja que són elaborats amb els millors materials.

El teu sòl de fusta perfecte

Per a un interior molt autèntic i càlid, pot optar-se per la increïble bellesa de la fusta autèntica. Per això, el parquet de quick step és una solució molt interessant que s'ajusta a tots els estils i dura molt.

El parquet de quick-step  és un sòl de fusta processada que està elaborat amb les millors matèries primeres amb 3 capes de fusta massissa i revestit d'un acabat protector. La idea final és crear un producte que sigui atractiu, però alhora estable i durador.

La textura, el caràcter autèntic i l'excel·lent qualitat dels sòls de parquet d'aquesta marca fan que la gent els prefereixi per sobre de moltes altres marques, doncs pensen que és un dels millors sòls per a la seva llar.

Ho pots instal·lar tu mateix, sense necessitat de professionals de l'obra de paleta i començar a usar des que ho instal·les, ja que no necessita un acabat especial com escatar-ho o vernissar-ho. Una vegada que ho instal·lis ja no fa falta fer res més.

Així que si estaves pensant a aconseguir un sòl de fusta nou per a la teva llar, no dubtis a comparar per trobar la millor solució al que necessites. Ja sigui en un acabat o en un altre, un sòl de fusta quikstep és un valor segur.
 
Ara, pots anar i atrevir-te a realitzar aquests canvis que sempre has volgut perquè la teva llar se senti com a pròpia, començant per un nou sòl que s'adapti al que necessites. Un material aïllant, bonic i fàcil de mantenir.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.