Setmanari d'informació local - 138 anys

Sus a les massives proves d'oposició per a docents de les Illes Balears

22053
Les proves han començat aquest dissabte. | CAIB

Aquest dissabte matí, s'ha celebrat la primera prova de les oposicions per a docents de les Illes Balears. En total s'havien inscrit 4.865 aspirants a totes les illes.

El conseller d'Educació i Universitat, Martí March, ha visitat avui matí una de les seus de les oposicions, acompanyat per la directora general de Personal Docent, Rafaela Sánchez, a l'edifici Guillem Cifre de Colonya de la UIB. El conseller ha destacat la normalitat de l'inici del procés d'oposicions i ha agraït la feina de l'equip de la Direcció General de Personal Docent i dels membres dels 116 tribunals que participen de la convocatòria d'enguany.

March ha manifestat, a més, que «avui és un dia important perquè són les mes importants que s'han fet mai a Balears d'Educació i això reflecteix el nivell d'interins que tenim i que durant molts d'anys no s'han fet oposicions. Per tant, la idea que nosaltres tenim és que es vagi cap a la normalitat. Unes oposicions de 1000 persones no és l'habitual, el normal hauria de ser fer oposicions de 400 o 500 persones».

Algunes dades de les oposicions que ha oferit la Conselleria són:

4.865 aspirants: 3.530 a Mallorca, 492 a Menorca, 800 a Eivissa i 43 a Formentera.

1.008 places: 613 a Mallorca, 119 a Menorca, 249 a Eivissa i 27 a Formentera.

Del total d'inscrits: 4.493 formen part de la llista d'interins i d'aquests, 3.031 han estat fent feina aquest curs escolar a centres educatius públics.

116 tribunals amb 580 membres: 82 a Mallorca, 15 a Menorca i 19 a Eivissa.

Seus de la primera prova a Mallorca (Edificis Guillem Cifre de Colonya, Anselm Turmeda i Gaspar Melchor de Jovellanos de la UIB; IES Josep Maria Llompart; EOI Palma, Conservatori Professional Música i Dansa de Palma; IES Guillem Sagrera; Escola d'Hoteleria; IES Francesc de Borja Moll; IES Juníper Serra; IES Emili Darder i CIFP Nauticopesquera).

Seu de la primera prova a Menorca: IES Cap de Llevant

Seu de la primera prova a Eivissa i Formentera: IES Sa Colomina, IES Sa Blanca Dona i IES Santa Maria d'Eivissa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.